Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden Gratis verzending binnen Nederland Vanaf 6,95 verzendkosten naar België Gecertificeerde webshop

Mandje (0)

Account

Contact

Home

Home > Vuurkorven

VUURKORF FUEGO

De Ultrafire Premium FUEGO is een vuurschaal die een klassieke look koppelt aan puur genieten van gezelligheid en warmte. De FUEGO is handgemaakt in Europa uit zwart staal en is voorzien van een Mipatherm coating die hitte bestendig is tegen maar liefst 800°C.

✔ op voorraad

De vuurkorf heeft een stabiel onderstel waardoor je hem zonder zorgen in je tuin kunt plaatsen ook als het goed waait! De Vuurkorf kan helemaal gevuld worden met hout. Daardoor hoef je maar een enkele keer de korf bijvullen op een avond.

Europees - Deze handgemaakte korf is gemaakt in Europa. Hierdoor weet je dat je kwalitatief staal in de tuin haalt.

Stabiel - De onderkant van de FUEGO is stabiel op elke ondergrond. Zo is het mogelijk om de vuurkorf veilig in je tuin te plaatsen.

Praktisch - De vuurkorf is gemaakt om volledig te kunnen vullen met brandhout. Zo kan die de hele avond lang gezellig branden zonder dat je er naar hoeft om te kijken.

Enorm Hitteresistent - De FUEGO blijft er als nieuw uitzien door de hittebestendige Mipatherm Coating. Deze is bestand tegen hitte van maar liefst 800°C.

Bestel nu en geniet van gratis verzending in Nederland!


SKU: 8720387950065


Specificaties

Afmetingen

650x600x550 mm

Dikte materiaal

3 mm

Gewicht

circa 17,1 kilogram

Materiaal

zwart staal met Mipatherm v47 coating


Andere klanten bekeken ook: