Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden Gratis verzending binnen Nederland Vanaf 6,95 verzendkosten naar België Gecertificeerde webshop

Mandje (0)

Account

Contact

Home

Home > Vuurschalen > Vuurschalen vierkant

VUURSCHAAL BASALT

VUURSCHAAL BASALT  VUURSCHAAL BASALT  VUURSCHAAL BASALT  VUURSCHAAL BASALT

VUURSCHAAL BASALT

De Ultrafire Premium BASALT is een moderne vuurschaal met een rechthoekig design en futuristisch ogend zwevend onderstel! Wanneer deze in de avond wordt aangestoken zorgt het onderstel van de vuurschaal voor een bijzonder zwevend effect.

✔ op voorraadStookbox All-in


RVS Grillrooster

De Ultrafire Premium BASALT is gemaakt uit kwaliteits zwart staal en is afgewerkt met een van de meest hittebestendige coatings ter wereld! De BASALT vuurschaal is exclusief te verkrijgen bij Ultrafire!

Uniek Modern Design - De BASALT vuurschaal geeft je tuin een unieke uitstraling met het zwevende onderstuk. Dit maakt de vuurschaal extra mooi in het schemerlicht in de avond! Het onderstuk is stabiel op elke ondergrond.

Effectiefste hittebestendige coating - De BASALT is afgewerkt met een Mipatherm coating. Dit is de meest hitteresistente coating die verkrijgbaar is. Deze coating is hittebestendig tot 800 graden! Lees hier meer over de Mipatherm Coating!

Handgemaakt - De Ultrafire Premium BASALT is handgemaakt in Europa uit een 3 mm dik zwart staal van de hoogste kwaliteit.

Bestel nu en geniet van gratis verzending in Nederland!


SKU: 8720387950010


Specificaties

Afmetingen

700x700x280 mm

Dikte materiaal

3 mm

Gewicht

circa 18,5 kilogram

Materiaal

zwart staal met Mipatherm v47 coating


Andere klanten bekeken ook: